Verhuur
Lokaal Verhuur
Het verhuurcontract voor het huren van onze lokalen kan je HIER vinden. Ons lokaal bestaat uit 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers zijn er 3 lokalen welke alle drie ongeveer even groot (5 op 8 m). In het middelste lokaal is de keuken met 4 gasvuren. Op het eerste verdiep is er een groot lokaal met zetels en 2 frigo’s. Er zijn bestekken, borden en tassen voorzien voor 40 personen. Hier zijn enkele foto's van het lokaal. Er zijn 2 Wc’s en 2 piscines. Rond het lokaal bevindt zich een basketbalterrein en een speeltuin (enkel voor -15 jarigen). In de omgeving zijn er ook voldoende bossen. Droeshout ligt in Opwijk, tussen Asse, Lebbeke en Merchtem, in de omgeving van Aalst en Dendermonde. Hieronder vind je een wegbeschrijving.

Per nacht wordt er een prijs van €50 en €3 per nacht per persoon gevraagd en een waarborg van € 300. Deze bedragen moeten op voorhand overgeschreven worden op de rekening van KSA. Meer info krijg je van de verhuurverantwoordelijken. Het lokaal wordt niet verhuurd in de maanden juli en augustus.
Verdere info en boekingen bij Sofie Moens sofie.moens@outlook.com
Tenten Verhuur
Het verhuurcontract voor het huren van onze tenten kan je HIER vinden. We verhuren 2 soorten tenten gedurende het hele jaar, behalve de winterperiode en de maand juni. Hieronder vind je meer info:
Witgele tent
 • afmeting 1 stuk = 4 op 6m
 • meerdere stukken achter elkaar mogelijk
 • Seniors
 • afmeting 1 stuk = 5 op 5m
 • meedere tenten achter elkaar mogelijk
 • Verdere info en boekingen bij Tim Van Mol tim.vanmol@hotmail.com
  Materiaal Verhuur
  Je kan bij ons ook allerlei kookmateriaal, tafels, stoelen, enz. huren. U moet wel eerst contact opnemen met de materiaalverantwoordelijke. Deze zal je dan zeggen wat beschikbaar is en wat de vraagprijs is.
  Verdere info en boekingen bij Sofie Moens of Tim Van Mol via tim.vanmol@hotmail.com
  Copyright © Arne Mergan