Evenementen

Deze zondag

Elke week kan je in het Opwijks Leven nalezen wat er op zondag te beleven valt. Een elektronische versie van het Opwijks Leven vind je op de website van 'Het Opwijks Leven'.

Blacklight Fuif

Wie zich nog eens wil uitleven ... amusement verzekerd. Elk jaar in mei gaat deze geweldige fuif door in St. Pol. Inclusief cocktailbar, enkele fantastische DJ's en natuurlijk véél Blacklight.
volg Blacklight Fuif op

Eetfestijn

Ons jaarlijks eetfestijn is telkens een groot succes mede dankzij onze 60 medewerkers die elk jaar weer hun beste beentje voorzetten! Iedereen is van harte welkom om onze zelfgemaakte vol-au-vent en overheerlijke tomatensoep met balletjes te komen proeven. En voor wie rustig nog wat wil nagenieten met een lekker drankje kan in onze bodega terecht. Zaterdag beginnen we vanaf 18u30 en zondag vanaf 11u30. Tot dan!

Hair in de weir

De +16 van KSA Droeshout organiseert jaarlijks “HAIR IN DE WEIR”. Voor dit feestje kan je op 27/02 terecht in de Nijdrop. Kom zeker eens langs om onze lekkere cocktails te proeven en zo de +16 een goede kamppot te bezorgen

Kerstmarkt

Liefhebbers van jenever, warme chocomelk of gewoon een fris pintje kunnen elk jaar terecht aan onze gezellige chalet op de kerstmarkt van Opwijk aan het Spechteshof. Ook deze activiteit organiseren we om de portemonnee van een van de oudste groepen te spijzen.
Copyright © Arne Mergan